Ensiksi haluan kiittää edellisen postauksen kauniista ja kannustavista kommenteista, KIITOS! Nyt en ole pariin päivään pahemmin itse kerennyt käydä kiertelemässä blogeja.

Harmitus kun myöhästyin edellisestä P*skarteluhaasteesta, jossa oli aiheena kierrätys! Aluksi oli ajatuksena tehdä kortti, sitten muistikirja ja sitten tuli myös laatikko idea! Ja laatikon sitten valmistin! Mutta haasteeseen tämä ei nyt kerennyt mukaan!

Edit. kokeillaan josko tämä kelpaisi tähän  uusimpaan P*skarteluhaasteeseen, jonka aiheena oli ei leimakuvaa. Tässähän olen kyllä leimoja käyttänyt mutta ehkei ne ole ihan pääosassa vaan niillä on vain koristeltu paperi! ;)


 

Kierrätettyä on kartongit, joista tein itse laatikon, ja kuva. Tein myös kukkia vanhasta paperipussista, mutta ne eivät nyt kuitenkaan tähän sopineet! Saa nähdä jos vielä keksin laatikon sisälle jotain, missä niitä kukkasia voisin käyttää! kartongit ovat tulleet mukana kun olen ostanut 12" papereita. Kuvan on äitini joskus kauan sitten leikannut lehdestä. Kuvan takana ja ympärillä oli tv-ohjelmia, ajalta jolloin ylen ohjelmat alkoivat vasta iltapäivällä ja illalla. Tätä oli aivan ihana tehdä, varsinkin kun alkoi näkemään työnsä tuloksia! Olen todella, todella tyytyväinen tähän! Hymy Saas nähdä tunnistaako äitee kuvan, kunhan saa tämän äitienpäivänä (ellen sitten itselleni tätä omi)!Edit. kuvia auki ja luonnonvalossa, laatikon sisällä aivan ihania Black Marketin papereita! No, nyt on ainakin kuvia! ;)

1271836386_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1271836368_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1271836253_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laatikon tein scor-palilla (taisin muuten käyttää ensimmäistä kertaa ja ostin sen ennen joulua)! Ohjeen otin Magnolia Ink lehden edellisestä numerosta. Paperit tein tähän itse (en sisällä olevia papereita), siis leimailin ja hieroin musteita. Nyt pimeässä en saanut kunnon kuvia aukinaisena, mutta pitää yrittää huomenna ottaa lisää kuvia.

Leimasimina käytetty Artemion teksti-leimasin ja Papermanian Chatsworth vintage collection setin raami-leimasinta. Musteina käytetty Versafine vintage sepia ja Distressin vintage photo ja antique linen.

MUKAVAA KUN KÄVIT VIERAILEMASSA!

Marsku