Tämän tein jokunen viikko sitten jo yhteen haasteeseen, mutta harmikseni siitä myöhästyin! Nyt jos tämän sitten esittelisi, kun ei ole tähän sopivia haasteitakaan nyt uudestaan tullut! ;) Tämä oli kolmas hiirulainen jonka väritin, joka sitten pääsi loulta korttiin! Ensimmäinen hiiruli onnistui ihan hyvin mutta menin sitten kuvan päälle suihkauttelemaan Glimmer Mistiä (kun mielestäni se kaipasi jotain) niiiin, sauvan värit sitten otti ja levis!!! Enhän sitä sitten voinut korttiin laittaa, tai ainakaan haastekorttiin! Toisen hiiri-kuvan väritykset eivät ihan olleet mieleeni (kasvot menivät liian tummiksi) niin piti sitten vielä kolmas värittää... ja siis tästä johtuen myöhästyin sitten 10min haasteesta! Noh, mutta hieno kortista lopulta kuitenkin tuli!

Lisäilin korttiin myöhemmin vielä uudella aivan ihanalla kynällä kimallusta, taustapaperin kuusiin ja suksien ympärille niin kokonaisuus oli sitten mielestäni aivan ihana! Pieni kimallus on aina paikallaan, se tuo sitä jotain!!!

Kuva on kyllä otettu ennen kimallusten laittoa!

Jouluiloa lumihiutale pympyrästä tuli mielestäni kiva! Ensin piti tehdä ihan vain yhdellä musteella ja kerran leimaten, mutta sitten sattui pieni vahinko, joka oli mielestäni oikein hyvä juttu! Eli leimasin hieman lipsahti kädestäni ja teksi tuli kahteen kertaan hieman päällekkäin. Siitä sitten idea, että leimaan tummemmalla ja vaaleammalla musteella tekstin hieman toistensa päälle! Lopuksi vielä holographic kohojauhetta päälle ja woilaa!

Nyt tässä meinaa jo hieman joulukiirettä tulemaan, kortteja pitäisi vielä tehdä, lahjoja ostella ja itse-tehdä... ja kohta on joulu!!! Mutta pitääpä kuitenkin yrittää olla ressaamatta (niin vissii)!

Lämmintä joulunaikaa näin pakkaspäiväna!

Marsku