Osallistunpa nyt ensimmäistä kertaa tähän haasteeseen! Minusta tuli täti, niin pitihän se sitten veljenpojalle kortti tehdä! Halusin sen sitten tehdä tämän haasteen mukaan.

Kyllä tämä oli taas tätä luomisen tuskaa! Eli eipä ihan helposti taas kortti syntynyt! Kauan taas papereita ja erilaisia nauhoja mallailin, ennen kuin tärppäsi!!! Mutta ehkä näihin tuotoksiinsa on enemmän tyytyväinen, kun on selvästi nähnyt vaivaa! Olisi se kyllä kuitenkin mukavaa, jos joskus tulisi heti mieleen, että mitkä kaikki sopisi yhteen ja miten kaiken tekee! Mutta olen kyllä aina ollut hieman "hidas ja miettivä" enkä aina osaa päättää asioita suoraan! Niin ehkä se olisikin minulle omituista, jos kaiken näkisin heti silmissäni valmiina ja että siitä vielä oikeasti tulisi juuri sellainen! Tämä neitsyen pedanttisuuskaan ei kyllä auta asiaa!!! 

Lohikäärmeen olin jo väritellyt aikaisemmin ja juuri tulevaa veljenpoikaani ajatellen! Perinteistä vaaleansinistä en tästä kortista halunnut tehdä! Nauhat on taas väritelty Promarkereilla, kun ei muuten löytynyt sopivan värisiä, mutta onneksi se onnistuu näinkin! Tämän aivan ihanan High Hopesin lohikäärme vauvan ostin juuri tätä hetkeä ajatellen. Se mielestäni sopii hyvin veljelleni!

Mutta tällä siis mukaan haasteeseen!

Saapi nähdä lisäilenkö vielä jotain kimallusta korttiin...             

Kukkaköynnös näyttää taas tässä kuvassa, siltä että olisi vähän vinossa, mutta ei sitä kyllä luonnossa pahemmin huomaa!!

Mukavaa kun kävit!

Marsku