Tällä taittelumallilla olen nähnyt jokusen kortin ja halusin itsekin kokeilla. Tuntui, että kortista oli tulossa taas niin saman mallinen, kuin muulloinkin, niin halusin siihen sitten jotain uutta ja erilaista (siis minulle). Tällä taittelumallilla tehtyjä kortteja olen nähnyt ainakin Ankortit-blogissa.

Kesti hetken ennen kuin ihastuin näihin C.C. Designsin leimasimiin. Mutta nyt nämä näyttävät silmään aivan ihastuttavilta! Tämän Heidi keijutytön ostin Klemmarikellarista Leimailutaivas messuilta! Tänään tuli postissa taas kaksi ihanaa tyttöstä lisää! ;)

Tytön siipiin ja pampuloihin laitoin kimalleliimaa. Kukat ovat Priman (Skräpteekki), joihin olen levitellyt Distressin musteita päälle.  Lasihelmet ovat Robin`s Nestin (Sinisiipi) ja lehdet tehty Woodwaren leikkurilla (Paperinauha). Onnitteluteksti on Paperinauhan omasta setistä ja nimi & ikä on Peel of Markereilla väritettyjä ääriviivatarroja. Pitsireunat on tehty Marthan boordileikkurilla (Paperinauha). Taustapaperit ovat Marianne Designin ja DCWVn.

IHANAISTA VIIKKOA KAIKILLE!

Marsku