Nyt olen saanut valmiiksi Leimailutaivasta varten tehdyn nimilapun. Eikös sellainen ollut hyvä sinne tehdä, siis jos ei vielä ollut... vielä en kyllä kenenkään muun blogissa ole nimilappuja nähnyt. Mutta itselleni nyt ainakin otan sen mukaan, ja "puen" sitten ylleni (jos muillakin on). Vielä en kyllä tiedä miten sitä pidän näkyvillä, laitanko kaulaan jossain nauhassa roikkumaan, vaiko mitä keksinkään hmm...

Jännittää kyllä kovin tuo lauantai! Yksin olen tulossa enkä ketään, ainakaan tietääkseni, tunne! Itse kun olen aikasta ujokin mutta sen verta tähän harrastukseen olen hurahtanut ettenkö yksin olisi "uskaltanut" lähteä! Ja siellähän sitä sitten tekee uusia tuttavuuksia, toivottavasti ainakin!

Eli tästä minut sitten ainakin tunnistaa!

Aluksi oli tarkoitus tämä päällystää kontaktimuovilla tai laittaa päälle Crackle accentsia mutta sitten olisi nuo kivat kimalteet jäänyt näkyvistä! Jätinpä tämän sitten ilman mitään suojaa, mutta pitäisi kyllä ainakin messujen ajan kestää on kuitenkin sen verran paksu! Tosin voin kyllä olla sitten hieman kimalteinen, noh askartelijallahan se kuuluu asiaan! ;)

 

Messuilu iloa kaikille messuille lähtijöille!

Marsku