Vähään aikaan ei nyt olekaan tullut blogia päivitettyä, koska en oikein saanut mitään aikaiseksi. Ideat olivat ihan tipotiessään tai sitten niitä oli liikaa ja ei osannut sitten mitään tehdä! Mutta nyt on tullut tehtailtua kortteja tässä muutaman päivän aikana! Piti saada pikku-neidin synttärikutsut valmiiksi! Teemaksi tälle vuodelle otin leppäkertut ja perhoset!

Ja vielä kaksi viimeistä...

Nämä ovat kyllä niiiin ihanan suloisisia keijutyttöjä, että näitä halusin ehdottomasti laittaa neidin kutsuihin ilostuttamaan kutsun saajia! Sanden blogista taisin saada innostuksen näihin leimoihin! Hän oli niin ihania kortteja tehnyt näillä leimasimilla! Silmänisku

Kaikki kutsut tein hieman erilaisiksi mutta samalla idealla! Viime vuonna tein tytölleni perhoskakun ja tänä vuonna olisi aikomus tehdä leppäkerttu kakku! Saas nähdä kuin käy!!! 

Leimakuvat ovat C.C. Designsin, jotka olen väritellyt Promarkereilla, osan siipiin olen laitellut kimalleliimaa. Perhoset ja leppäkerttuboordit on leikattu Martha Stewartin leikkureilla, perhosissa osassa kimallekynää, kimalleliimaa tai tarratimantteja. Kutsu tekstit on väritettyjä ääriviivatarroja. Suurin osa taustapapereista on Joko Making Memoriesin Just Chillin tai BasicGreyn Lemonade paperikoista.

AURINKOISTA ALKAVAA VIIKKOA!

Marsku