P*skarteluhaasteen aihe oli Bling Bling, aivan ihana haaste!

Luonnonvalossa:

Hieman on nyt tuolla yläpäässä lyönyt tyhjää! Tekisi mieli vain uusia leimasimia saada ja niillä tehdä kortteja! Mutta onneksi pian on Leimailutaivas-messut, mitäköhän kaikkea ihanaa sieltä löytyykään!! (Vielä kun löytyis rahaa riittävästi!)

Mutta tosiaan tähän korttiin käytin Stempelgledenin sydän leimasin settiä. Jonkin aikaa täytyi miettiä, että mitenköhän tällä setillä alkaisi korttia tekemään, kun on tullut tehtyä hieman toisenlaisilla leimasimilla aikaisemmin. Ja täytyy kyllä myöntää, että inspiraatiota täytyi hakea pienellä blogikierroksella!  Näillä leimasimilla pystyisi varmaan tehdä vaikka minkälaisia kortteja mutta minun kortistani nyt syntyi tälläinen! Toteuttamis ideoita sitten muutama oli mutta päädyinpä jälleen niistä yksinkertaisimpaan! Aina olen kyllä kaikessa tykännytkin yksinkertaisen kauniista, mutta näissä korteissa olisi kyllä kiva oppia myös tekemään hieman "runsaampia" kokonaisuuksia! Mutta eiköhän sitä sitten tässä tekemällä opi!

Kimallusta löytyy eniten itse sydämestä, joka ei tietenkään kuvassa kunnolla näy! Kuva on kohotettu kohojauheella, väritetty osittain Promarkerilla ja laittettu kimalleliimaa valkoisiin kohtiin. Kimallekynää olen myös korttiin sinne tänne laitellut! Ja päälimmäisen paperin kulmissa pienet bling bling timangit!

Kyllä se kimaltelee...

Keittiön valossa:

Eilen muuten tuli postista ihana kuori Kiikelistä! P*skarteluhaasteen #22 palkinto! Kiitos vielä kerran!

Ja SUURI KIITOS ihanista kommenteista joita tänne olette jättäneet, kyllä niiden avulla jaksaa askarrella (yö myöhäänkin)!!!

Kiva kun poikkesit!

Marsku