Huh huh, sainhan tämän kertaisen Leimailutaivaan haasteen vihdoinkin valmiiksi! Tosin muutamien tuntien päästä tulee jo seuraava! :) Eli Palettileimailu (Stamp kissing) oli tämän kertaisen haasteen aihe. Ikinä en ollut edes kuullut tästä leimailutekniikasta ja kuulostihan se niin kivalta, että pitihän sitä sitten lähteä kokeilemaan!

Mietintämyssyn alla taas ideat muhi, mutta ei niitä kovin helpolla kyllä tullut, koska itselläni ei pahemmin ole leimoja, joilla tätä tekniikkaa voisi toteuttaa! Oikeastaan ainoat leimasimet oli tämä Magnolian hevonen ja teksti&nuotti leimat. Tosin postin mukana tuli tällä viikolla nuo Stempelgledenin sydämet. Jotenka päädyin sitten tähän hevoseen ja uuden sydänsetin isoimpaan leimasimeen.

Yksinkertainenhan tästä jälleen tuli, vaikkei uskoisi jos miettisi aikaa joka tämän tekemiseen kului!!! Mutta nyt ei jaksa enää ruveta käymään tekoprosessia läpi, kuin hyvin lyhyesti! Eli ilman päänvaivaa tämä ei todellakaan syntynyt! Eilen aloin "pussailemaan leimoilla" mutta ei oikein onnistanut! Tänään sitten laitoin hevoseen mustetta ja sen jälkeen "pussasin" sillä sydän leimasinta, jonka jälkeen painoin sydän leimasimen paperiin ja vòlaa jotain jälkeäkin "pussailusta" jäi! Toisin päin tämä ei siis onnistunut, ainakaan tällä hevos-leimasimella (siis: mustetta hevoseen, pussailu sydämen kanssa ja hevonen paperiin)! Mutta nyt on ainakin jokunen hevonen jo valmiiksi leimattuna!!! Eikä kyllä hetkeen näin kovaa luomisen tuskaa taas olekaan ollut! Mutta valmista kuitenkin tuli ja nyt oppineena voi joskus tätä tekniikkaa kokeilla uudestaankin!

Oikein mukavaa Helmikuun ensimmäistä viikkoa!

Ja nyt unten maille mars!

Marsku