Nyt en olekaan hetkeen kerennyt mitään blogiini käydä kirjoittelemassa! Joulu on tuonut niin paljon muuta tehtävää. Kiirusta hieman piti noiden joulukorttien kanssa, enkä ihan kaikille sitten korttia kerennyt tekemäänkään :(

Nyt siis pitääkin tätä joulukortteilua vielä hieman jatkaa niin ompa sitten ensi jouluksi jo jokunen valmiina! Mutta joulu on kuitenkin ihanaa aikaa ja sitä voi hyvin vielä jatkaa, näin kortteilunkin parissa! Yövalvomiseksi aikalailla meni ennen joulua ja nyt sitten on koko viikonlopun väsyttänyt ihan suunnattomasti! Mutta kiire ja hössötys on loppu ja ensi joulua odotellen, toivottavasti se menee ilman minkäänlaista kiirettä! Monissa blogeissa oli niin paljon kaikkia ihania juttuja mitä itsekin olisin halunnut tehdä mutta eihän se aika millään tietenkään riitä kaikkeen. Tämä harrastuksenikin kun on vielä näin alku vaiheessa, niin ei oikein voinut aloittaa kaiken ihanuuden tekemistäkään kovin aikaisin, mutta josko sitten ensi vuonna aloittaisi ajoissa! ;) Paljon jäi joululeimasimiakin käyttämättä,  niin jos sitten osaisi olla ensi vuonna ostelematta uusia jouluisia ihanuuksia!

Tässä komeilee yksi hyvin toivottu joululahjani, jonka sain avata jo ennen joulua! Tätä kun sitten kunnolla osaisi alkaa käyttämään!!!

Tässä nyt näytille yksi tekemistäni joulukorteista. Lisää kuvia lisäilen kunhan taas uudelleen kerkeän koneen äärelle! Tämän kortin tekoa aloittelin TaavaNaisen "Leimailu on hauskaa"- kurssilla. Mielestäni tästä tuli aikasta kiva!

 

Mukavaa sunnuntaista iltaa!

Marsku