En kyllä paljon muita kortteja kerkiäkään tekemään kuin näitä haaste kortteja, mutta tällekin kortille on kuitenkin saaja! Ihana veljenpoika! Eli korttia olin jokatapauksessa tekemässä ja teinpä sen sitten P*skarteluhaasteeseen sopivaksi. Näiden haasteiden pohjalta on mukava ruveta korttia tekemään! Tämän kertaisen haasteen aihe oli BINGO ja minun BINGO rivini on: sininen, kukka, kuvioleikkuri (olisi siihen kyllä käynyt myös ympyrä, vihreä, kuvioleikkuri).

Tämän ihanan Nellie Snellen lehmän tilasin Sinisiivestä ja ajattelin sitä ensimmäisenä käyttää juuri tähän korttiin! Jotenkin on vielä hankalaa tuo Big Shotin käyttö, niin on näköjään päässyt paperi liikkumaan ja lehmä mennyt vinoon leikatessa!

Sinistä siis löytyy taustapaperista (Melissa Frances) ja kuvan reunoista (Mementon muste), kolme huopakukkaa (Sinisiivestä) ja kuvioleikkurina Fiskarssin kuviosakset (ja eikö se Big Shotkin lasketa kuvioleikkuriksi, Spelllbindersin stanssia käytetty). Vielä olisi tuossa pikkumiehelle tekeillä lahjarasiakin, toivottavasti sen kerkeän saada valmiiksi ennen viikonloppua...

Tälläistä tällä kertaa!

Kiva kun kävit katselemassa ja kiitos kaikille ihanista kommenteista joita olette jättäneet!

Marsku